Succes răsunător pentru prima zi a Florești Fest 2023 

Oamenii din Florești și nu numai au răspuns la apelul distracției, transformând prima zi a Florești Fest 2023 într-un eveniment istoric.

Mii de oameni s-au adunat s-au adunat în Parcul Poligonului, care a fost transformat într-un veritabil paradis al bucuriei și muzicii bune.

Artiști de renume precum Dj Jonnessey & Aner și DJ Project au ridicat publicul în picioare, oferind un spectacol audio-vizual de excepție.

Hit-urile lor bine-cunoscute au răsunat în boxe, creând o atmosferă electrizantă ce s-a propagat în fiecare colț al parcului.

Acesta a fost doar începutul. Urmează încă două zile pline de ateliere creative pentru copii, concursuri, jocuri sportive, spectacole de dans, zone de agrement și locuri special amenajate cu vendori de food & drinks. 

Azi, pe scena din Parcul Poligon va urca star-ul internațional Faydee, iar mâine Alina Eremia va încheia ediția 2023 Florești Fest.  

Florești Fest 2023 este organizat de Primăria și Consiliul Local Florești, cu sprijinul partenerului media Radio Impuls.

Pentru programul complet al festivalului și informații suplimentare, vizitați pagina de Facebook a Florești Fest.

Comenteaza