Summit Sibiu | Incident la aterizare cu avionul delegaţiei Marii Britanii

Summit Sibiu | Incident la aterizare cu avionul delegaţiei Marii Britanii

Incidentul aviatic a avut loc, miercuri seară, pe Aeroportul Internaţional din Sibiu, la aterizarea avionului delegaţiei Marii Britanii.

Un incident minor a avut loc, miercuri seară, pe Aeroportul Internaţional din Sibiu, după ce un avion în care se afla o delegaţie oficială pentru Summitul UE a lovit în zbor o pasăre, pasagerii fiind în siguranţă, potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului sibian, Alexandra Păcurar.

"Precizăm faptul că incidentul de tip 'bird strike' petrecut în cursul serii de ieri a fost unul minor, toţi pasagerii aflaţi la bordul aeronavei fiind în siguranţă. Acest incident minor nu a afectat programul de zbor al delegaţiei", a spus Alexandra Păcurar.

Aeroportul Internaţional din Sibiu înregistrează, în această săptămână, o creştere de 300% a numărului de decolări şi aterizări, fiind posibile chiar 120 de aterizări şi decolări pe zi ca urmare a Summitului Uniunii Europene care va avea loc joi în oraş, a precizat purtătorul de cuvânt al aeroportului, Alexandra Păcurar.

Potrivit sursei citate, vârful de trafic se preconizează a fi atins odată cu sosirea înalţilor oficiali europeni.

Traficul aerian pe Aeroportul Internaţional Sibiu se desfăşoară normal, cursele obişnuite fiind operate ca şi până acum. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza