News alert „Sunteţi un mafiot”. Scandal la Spitalul Judeţean din Cluj

„Sunteţi un mafiot”. Scandal la Spitalul Judeţean din Cluj
Emanuel Ungureanu a venit să susţină cauza angajaţilor nemulţumiţi de la SCJU Cluj

Protestul tehnicienilor radiologi şi al moaşelor i-a adus faţă în faţă pe doi vechi inamici.

Tehnicienii radiologi şi moaşele de la SCJU Cluj-Napoca s-au adunat, luni dimineaţă, în faţa sediului administrativ al spitalului, după care au avut o întâlnire cu managerul Petru Şuşcă. Oamenii ameninţă cu demisia în bloc, afirmând că unitatea medicală a creat un conflict artificial prin faptul că nu au fost încadraţi ca asistenţi medicali. La întâlnire a participat şi deputatul Emanuel Ungureanu, venit să îi sprijine pe protestatari. Între el şi Petru Şuşcă s-a creat un veritabil scandal.

În timp ce Ungureanu cerea să fie respectate drepturile celor 55 de persoane nemulţumite, Şuşcă l-a atacat personal. „Domnule Ungureanu, mă atacaţi din cauza unor orgolii personale. De când nu aţi reuşit să o angajaţi pe soţia dumneavoastră la Dermatologie, vă tot filmaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Aţi putea să ajutaţi instituţia, nu să vă filmaţi”, a spus Şuşcă. Ungureanu a reacţionat imediat: „Nu are nimic de-a face soţia mea cu ce se întâmplă aici. Ea nu este nici tehnician radiolog, nici moaşă. Nu este de vină soţia mea să sunteţi un mafiot, nici că aveţi un caracter oribil. Eu v-am criticat încă din 2013, când eram jurnalist şi i-aţi interzis medicului Constantin Ciuce să mai opereze copii”.

„Vă dau în judecată”, a replicat Şuşcă. „Vă rog chiar să mă daţi în judecată, sunt nerăbdător să spun în faţa unui judecător tot ce ştiu despre dumneavoastră şi că sunteţi mafiot”, a subliniat Emanuel Ungureanu.

Comenteaza