Supărat pe cal, un individ i-a scos călăreţului, doar dintr-un pumn, trei dinţi din gură

Supărat pe cal, un individ i-a scos călăreţului, doar dintr-un pumn,  trei dinţi din gură
Incidentul s-a petrecut marţi seară în comuna clujeană Băişoara, iar patrupedul era „parcat” greşit, la intrarea în birt.

Mircea D. este elev în clasa a VI-a la Şcoala Generală din Băişoara şi în timpul liber îşi ajută, cum poate, tatăl, la diverse munci.

Alaltăieri seară (n.r. - marţi, 19 mai), acesta era însă plecat la o înmormântare şi fiul său îl suplinise, pe parcursul întregii zile, la lucrul câmpului. Seara, adolescentul, ajuns în sat, şi-a priponit calul în drum, la numai câţiva metri de un bar, intrând apoi acolo să bea un suc.

N-a mai apucat, fiindcă un individ beat-turtă - nimeni altul decât un văr de-al tatălui - l-a luat în primire, întrebându-l ce caută acolo şi de ce a priponit calul tocmai în apropierea crâşmei. Apoi, nici una, nici alta, i-a tras băiatului o pereche de palme peste obraz şi un pumn vârtos în gură. Ca urmare a loviturii încasate, băiatului i-au zburat, instantaneu, trei dinţi din faţă.

A doua zi acesta s-a prezentat, împreună cu tatăl său, la secţia de poliţie din comună, iar azi (n.r. - joi, 21 mai) la I.M.L. Cluj, în vederea obţinerii unui certificat medico-legal. Însă deocamdată acest lucru n-a fost posibil, deoarece tânărul a împlinit în urmă cu trei săptămâni vârsta de 14 ani, iar tatăl său - prins până peste cap cu munca - n-a avut răgazul de timp să îi facă buletinul.

Aşa că, până ce va ajunge să se prezinte la sediul poliţiei din Turda pentru eliberarea unei cărţi de identitate, Mircea, însoţit de tatăl său, s-a prezentat la Clinica de Chirurgie Maxilofacială unde, după efectuarea examenului radiologic, medicii clujeni i-au eliberat tânărului un certificat, în care se constată că acesta şi-a pierdut cei trei dinţi, în urma unei lovituri recente. Şi, lucrul cel mai important, nu a rămas cu sechele de pe urma agresiunii comise asupra sa.

Comenteaza