Video Foto Accident Cluj: Salt cu roțile în sus, în Tureni. La un pas de zebră

Accident Cluj: Salt cu roțile în sus, în Tureni. La un pas de zebră
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj
accident tureni
accident tureni
Mașină aruncată cu roțile în sus, în Tureni. Incidentul, la un pas de zebră

O mașină s-a răsturnat, sâmbătă seara, în localitatea Tureni, după un impact cu un alt autoturism. Incidentul rutier s-a produs la un pas de o trecere de pietoni.

Din primele informații, incidentul rutier a avut loc, sâmbătă, în jurul orei 22. În urma impactului, unul dintre cele două autoturisme, o Skoda Superb, s-a răsturnat chiar în preajma unei treceri de pietoni.

"O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în apropiere de localitatea Tureni.
Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe plafon, și pasagerii ieșiți din autoturisme.
O femeie de cca 20 de ani a fost consultată de echipajul SAJ, însă nu a fost transportată la spital", precizează ISU Cluj.

De asemenea, pompierii au asigurat siguranța salvatorilor pe timpul intervenției, au sprijinit proprietarul autoturismului răsturnat să o readucă pe roți și au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor ca urmare a scurgerilor de lichide auto din autoturisme.  

Comenteaza