Suporter "U" Cluj, amendat de jandarmii clujeni. Vezi declaraţiile şefulului Grupării Mobile de Jandarmi

Suporter
Un suporter a fost amendat de angajaţii Grupării Mobile de Jandarmi cu 200 de lei înainte de începerea derby-ului Clujului.

"Incidente între suporteri nu au existat. A fost acea încăierare între jucători, arbitrul a hotărât întreruperea jocului şi nu a mai putut fi reluat. Pe acest fond de tensiune, suporterii ambelor echipe s-au comportat foarte bine, au înţeles despre ce este vorba în aşa fel încât nici pe timpul defluirii şi în timpul nopţii nu au existat probleme", a declarat colonelul Florinel Budişan, şeful Grupării Mobile de Jandarmi.

Totuşi, un suporter a fost amendat.

„ O persoană a fost sancţionată contravenţional cu 200 de lei înainte de începerea partidei de fotbal, în parcul municipal, pentru adresarea de injurii celor din jur. A fost un incident minor. În perioada imediat următoare vom viziona imaginile pe care le avem, alte probe, şi nu este exclus să mai apară şi alte sancţiuni", a mai spus Budişan. Conform acestuia, ar putea fi sancţionaţi şi cei care au contribuit la conflictul care a avut loc la vestiare în timpul meciului de fotbal.

„Tunelul şi zona imediată erau atributul firmei de stewarzi. Vom vedea, iar dacă va fi cazul, după o analiză riguroasă, vom lua măsurile legale. Din punctul nostru de vedere, al ordinii publice, partida putea fi continuată. Arbitrul a hotărât potrivit reglementărilor pe care le are altfel, E o problemă de natură sportivă. Aşa s-a hotărât şi ne-am conformat", a precizat Budişan.

Comenteaza