Foto Surpriza neplăcută a unui șofer clujean: Și-a găsit mașina vandalizată

Un șofer din Cluj-Napoca a avut o surpriză neplăcută când și-a găsit mașina vandalizată pe strada Dorobanților, în apropierea Facultății Tehnice.

Conform relatărilor șoferului păgubit, evenimentul neplăcut a avut loc în cursul zilei de miercuri, 17 aprilie, între orele 8:30 și 11:30.

Pe aripa frontală stângă a mașinii a fost aruncată o trotinetă electrică, care a cauzat îndoirea tablei. Șoferul a postat fotografii cu mașina vandalizată pe o rețea de socializare, în speranța de a obține informații sau înregistrări de la martorii care ar putea oferi detalii despre eveniment.

"Am avut astăzi o surpriză neplăcută, după cum se vede în fotografii. Mașina a fost parcată pe strada Dorobanților, în drept cu Facultatea Tehnică. Evenimentul s-a întâmplat undeva între orele 8:30 și 11:30. Dacă cineva are cunoștință de eveniment cu informații sau înregistrare, v-aș fi recunoscător", a scris șoferul pe Facebook.

Un caz similar, însă mai grav, s-a petrecut în octombrie anul trecut, când un alt șofer din Cluj s-a trezit cu luneta mașinii spartă de o trotinetă electrică.

Comenteaza