Suspecţi de furt de combustibil, prinşi în flagrant de poliţişti

Suspecţi de furt de combustibil, prinşi în flagrant de poliţişti
Doi bărbaţi de 26 şi respectiv 34 de ani au fost reţinuţi ieri pentru 24 de ore după ce poliţiştii i-au prins în flagrant, în noaptea de 25 spre 26 iaunarie la ora 3 dimineaţa, când furau 170 litri de motorină dintr-un autotractor parcat pe strada Dâmboviţei din Cluj-Napoca.

 

Prejudiciul de aproximativ 1.200 lei a fost recuperat în totalitate de către poliţişti. Când poliţiştii au verificat autocamionul bărbatului de 34 ani folosit la comiterea furtului, poliţiştii au constatat că în partea din spate se aflau încă două butoaie metalice de 200 litri fiecare, pline cu motorină.

Mai mult, după ce i-au condus pe cei doi la sediul Secției 7 Poliție, poliţiştii au constatat că în ultimele cinci luni cei doi ar fi furat în alte trei rânduri, de pe autocamioane şi tiruri parcate pe raza municipiului Cluj-Napoca, peste o tonă de motorină, în valoare de aproximativ 8.100 lei.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a dispus azi față de cei doi bărbaţi măsura obligării de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 zile.

Etichete
Comenteaza