Sute de clujeni au aşteptat trei ore pentru a intra într-un magazin nou de fashion FOTO / VIDEO

Sute de clujeni au aşteptat trei ore pentru a intra într-un magazin nou de fashion FOTO / VIDEO
Sute de tineri au aşteptat mai bine de trei ore în holul complexului comercial din Gheorgheni, în speranţa că vor primi carduri de reduceri în valoare de 80 de lei la deschiderea primului magazin al unui celebru lanţ de fashion.

"Am venit aici de la ora 8 fără un sfert şi nu am primit voucher. S-au dat aleatoriu, începând din spatele cozii", s-a plâns unul dintre zecile de tineri care au aşteptat degeaba în faţa magazinului.

Noua unitate a fost deschisă în această dimineaţă la ora 11, dar la ora deschiderii coada din faţa magazinului număra sute de persoane. Multe dintre acestea erau prezenţi încă de la ora 8 dimineaţa, oră la care se deschide complexul comercial, şi au aşteptat în hol trei ore până să poată avea acces în interior.

H&M a mai deschis în acest an şase magazine în România dintre care 5 în Bucureşti (în AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Băneasa Shopping City, Plaza Romania şi Bucureşti Mall) și unul la Brașov.

H & M Hennes & Mauritz AB (cunoscută ca H & M) este un lanţ de magazine de îmbrăcăminte din Suedia. Compania a fost înfiinţată în 1947, în Västerås, Suedia. Grupul H&M are în prezent aproximativ 76.000 de angajaţi, care lucrează în circa 2.000 de magazine din 37 de ţări şi este al treilea mare retailer de îmbrăcăminte la nivel mondial, după grupul american Gap şi Inditex din Spania. Cea mai mare piaţă este Germania, urmată de Marea Britanie şi Suedia.

 

Foto Ioana TUDOR

Comenteaza