Sute de fani ai Universităţii Cluj s-au adunat şi astăzi pe Bulevardul Eroilor

Sute de fani ai Universităţii Cluj s-au adunat şi astăzi pe Bulevardul Eroilor
Câteva sute de fani ai clubului de fotbal Universitatea Cluj s-au adunat până în acest moment pe Bulevardul Eroilor din centrul Clujului.

Al patrulea protest împotriva Anei Maria Prodan va începe peste cateva minute.

Fanii s-au adunat începand cu ora 18.00 pe Bulevardul Eroilor din centrul oraşului, pentru a protesta din nou împotriva modului în care este condus clubul de către Ana Maria Prodan.

În aceste momente la locaţia stabilită s-au adunat aproximativ 400 de fani, însă numărul acestora continuă să crească. Fanii vor fi în marş în jurul orei 19.00.

UPDATE: Numărul suporterilor se apropie de o mie. Fanii Universităţii canta, însă fără a folosi cuvinte obscene. De asemenea, la miting sunt prezenţi foarte mulţi tineri, dar şi mulţi copii.

UPDATE: Suporterii au plecat în marş spre sediul Prefecturii, urmand ca apoi să se oprească şi în faţa Primăriei.

UPDATE: Grupul de suporteri a ajuns între timp la aproape 2000 de persoane. Aceştia se află în faţa Prefecturii. Fanii scandează " U Cluj nu moare" şi "Ion Moina e casa noastra". Suporterii se află pe una dintre benzile de circulaţie de pe Bulevardul Eroilor escortaţi de două maşini de poliţie şi se îndreaptă spre sediul Primăriei.

Pană în acest moment nu s-a semnalat niciun fel de incident.

UPDATE: Fanii Universitatii au ajuns la stadionul Cluj Arena, unde se desfasura meciul dintre Sanatatea Cluj si Unirea Dej, iar dupa cateva minute de cantat in fata arenei au urcat in peluza unde au mai cantat timp de 15 minute. Acesta fost ultimul moment important de astazi din cadrul marsului.

 

 

Etichete
Comenteaza