Video Sute de porci pe străzile Huedinului. Un tir plin cu animale vii s-a răsturnat

Sute de porci pe străzile Huedinului. Un tir plin cu animale vii s-a răsturnat

Un autotren Scania care transporta aproape 200 de porci vii s-a răsturnat lângă supermarketul Lidl din Huedin. A fost nevoie de intervenția a numeroși localnici pentru ca animalele prinse sub fiare să fie adunate într-un țarc în parcarea magazinului.

Accidentul a avut loc în apropierea magazinului Lidl, unde a fost răsturnat și un panou publicitar. Animalele au rămas prinse sub structura remorcii dar în urma intervenției pompierilor și a numeroși localnici, au fost scoase în siguranță și adunate într-un țarc improvizat în parcarea complexului.

Camionul care circula pe sensul dinspre Oradea spre Suceava venea din Ungaria, iar șoferul era din județul Bihor. Acesta a fost consultat de un echipaj medical, dar a refuzat transportul la spital. A fost anunțată Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, pentru verificări de specialitate.

La locul producerii accidentului se aștepta sosirea a unui alt autotren al companiei, care să preia animalele pentru a le transporta mai departe și trebuia să ajungă și un utilaj al unei companii private, pentru a repune autotrenul pe roți.

Comenteaza