Români blocați în aeroporturile din Germania: Mai multe curse din Munchen spre Cluj-Napoca au fost anulate sau amânate

Români blocați în aeroporturile din Germania: Mai multe curse din Munchen spre Cluj-Napoca au fost anulate sau amânate
| Foto: captura video - https://twitter.com/analiespa

Sute de români sunt blocați în aeroporturile din Germania, după ce mai multe zboruri au fost anulate din cauza condițiilor meteo. Mulți dintre pasageri au fost trecuți pe liste de așteptare. 

Este haos pe aeroporturile din Germania. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, mai multe curse din Munchen spre Cluj-Napoca au fost anulate sau amânate. Sute de români așteaptă de azi noapte să se întoarcă acasă. 

Mai multe zboruri au fost anulate pe aeroportul din Munchen din cauza ninsorilor abundente. Sute de români care aveau zboruri programate spre Cluj au fost nevoiți să aștepte toată noapte în aeroport, în timp e alții mai norocoși au fost transferați pe Aeroportul din Frankfurt, însă nici la această oră nu au decolat spre România, a transmis stiridiaspora.ro.  

"Vă rugăm să vă verificați starea zborului sau să contactați compania aeriană pentru a afla despre starea zborului dumneavoastră", a anunțat aeroportul pe canalul său de Twitter. În plus, pasagerii sunt rugați să planifice mai mult timp pentru sosire și plecare.

"Aveam un zbor ieri, la 23.10 din Munchen la Cluj, care s-a amânat. Am fost transferat pe lista de așteptare din Munchen în Frankfurt. Asta s-a întâmplat pe la 01.00 noaptea și după aia am ajuns pe lista de așteptare de la zborul din Frankfurt la Cluj.

Între timp am sunat și la call-center, ca să nu stau la coada asta. Mi s-a spus că nu se poate rezolva și că trebuie să stau la coadă la ghișeu. Sunt destul de multe zboruri. Singura soluție e să stau la coadă, să vorbesc cu cei de la ghișeu", a declarat un pasager român.

În cursul nopții deja au aterizat pe Aeroportul din Cluj primele cursa cu plecare de la Munchen: LH1670 Munich 00:50/LANDED 02:01și W63376 Hahn/LANDED 02:11. Pe parcursul aceste zile mai sunt programate să aterizeze la Cluj-Napoca și alte curse cu plecare din Germania. 

Comenteaza