Swimathon 2014: au înotat pentru a susţine 19 proiecte

Swimathon 2014: au înotat pentru a susţine 19 proiecte
Cei 220 de înotători înscrişi la cea de-a şasea ediţie a Swimathon au reuşit să strângă suma de 105.000 lei, care va fi atribuită celor 19 proiecte înscrise în competiţie.

În weekend la Cluj a avut loc cea de-a şasea ediţie a Swimathon, un eveniment deja tradiţional pentru Fundaţia Comunitară Cluj. Ediţia din această vară s-a desfășurat într-o atmosferă plină de generozitate, de energie și de bucuria de a face bine. 

Cea de-a şasea ediţie a adus la un loc 19 proiecte din arii diverse şi a strâns 220 de înotători care au susţinut proiectele. Bilanţul final a rezultat un număr de 117 km înotați, ceea ce a însemnat 338 lungimi de bazin, prin care s-a mobilizat suma de 105.000 lei. Evenimentul s-a bucurat de participarea a peste 800 de persoane la eveniment, dintre care 50 de voluntari.

"An de an înotăm pentru proiectele Clujului și împreună reușim să facem mai mult decât fiecare separat. Punem împreună resurse puține de la mulți și contribuim la schimbarea în bine pe care ne dorim să o vedem în jurul nostru. Mulțumim tuturor și ne vedem în 2015", declară Simona Șerban, director executiv al Fundației Comunitare Cluj

Campania de strângere de fonduri va continua până în 31 august. Donațiile pentru proiectele preferate se pot face direct prin internet pe platforma-suport a Swimathon Cluj, unde sunt disponibile mai multe informații.

Comenteaza