Tabere tematice pentru studenţi, în această vară

Tabere tematice pentru studenţi, în această vară
ANOSR a decis că anul acesta taberele studenţeşti vor fi tematice. Studenţii vor avea la dispoziţie cinci zile, din care 18-20 de ore vor fi dedicate training-urilor şi a sesiunilor pe diferite tematici.

Alianţa Natională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) a decis că anul acesta taberele studenţeşti vor fi tematice, iar perioadele de desfăşurare se vor diminua cu două zile. Astfel, studenţii vor avea la dispoziţie cinci zile, iar un număr de 18-20 de ore vor fi dedicate training-urilor şi a sesiunilor pe diferite tematici, precum antreprenoriat, voluntariat, comunicare, leadership, public speaking, cultură organizaţională, formare de formatori, formare de animatori, implicare civică, activităţi sanitare, sport, scufundări, alpinism, echitaţie.

Pentru a putea participa, studenţii sunt trebuie să completeze o cerere la secretariatul fiecărei facultăţi. Acestea se vor depune în perioada 2-13 iunie.

„Începând cu anul acesta, un procent din totalul taberelor va fi acordat studenţilor care reprezintă cazuri sociale, proveniţi din medii sociale dezavantajate, din centre de plasament sau din casele de copii", declară Cornel Crişan, reprezentantul ANOSR .

Cristina Ungurean

Comenteaza