Table interactive pentru elevii dejeni FOTO/VIDEO

Table interactive pentru elevii dejeni FOTO/VIDEO
Pentru elevii şcolii “Avram Iancu” din Dej lecţiile au devenit mult mai atractive. Aceştia vor utiliza table interactive.

Şcoala "Avram Iancu" din Dej a intrat în posesia a trei table interactive. Cu ajutorul acestora, majoritatea lecţiilor vor fi asimilate într-un mod distractiv. Cu numai un click, micuţii elevi au parte de numeroase jocuri amuzante, filme sau fotografii. "Rolul este foarte important deoarece ajută la dezvoltarea copilului. Prin joc, învăţând, copilul asimilează mult mai uşor tot
ceea ce se predă. Este ceva nou pentru ei şi folosind această tablă interactivă sunt mult mai interesaţi", a declarat învăţătoarea Daniela Idiceanu. Aceasta, alături de elevii ei au oferit şi o demonstraţie a utilizării tablei interactive.

O astfel de tablă costa aproape 8000 de lei. "La aceşti minunaţi copii am reuşit să le fac o bucurie. Aceste table interactive sper să fie benefice, să îi ducă spre o şcolarizare mai bună", a declarat deputatul Cornel Itu, cel care a donat 2400 de lei pentru achiziţionarea unei table. Alţi 4000 de lei au venit de la Consiliul Judeţean Cluj, iar cu 1600 de lei a contribuit şcoala "Avram Iancu".

Tabla inteligentă consumă foarte putină energie si funcţionează prin atingere, fiind conectată la internet şi proiector.

Etichete
Comenteaza