Talon gratuit la Loto pentru cei vaccinați. Ce premii sunt puse la bătaie

Talon gratuit la Loto pentru cei vaccinați. Ce premii sunt puse la bătaie
| Foto: observator.ro

Loteria Română anunță o extragere cu premii de zeci de mii de lei, în campania "Te vaccinezi şi câştigi", la care pot participa persoanele care s-au vaccinat împotriva noului coronavirus. 

Loteria Română organizează campania "Te vaccinezi şi câştigi", cu premii totale în valoare de 100.000 de lei, la care pot participa jucătorii care dovedesc participarea la programul naţional de vaccinare împotriva virusului COVID-19, potrivit unui comunicat remis joi de companie.

În perioada 14-27 iunie 2021 inclusiv, jucătorii care vor achiziţiona un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker sau Loto 5/40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorţi pentru campania "Te vaccinezi şi câştigi". Tragerea la sorţi, respectiv extragerea câştigătorilor, va avea loc în cadrul tragerilor loto din 4 iulie, transmite Agerpres.

Talonul completat cu datele personale de identificare solicitate se va depune în oricare dintre urnele special amenajate în agenţiile loto. Jucătorii ale căror taloane vor fi extrase din urnă în urma tragerii la sorţi vor fi recompensaţi cu 5 premii în valoare de 10.000 lei fiecare şi un premiu în valoare de 50.000 de lei. 

Comenteaza