Tânăr bătut de taximetrişti pe Piezişă

Tânăr bătut de taximetrişti pe Piezişă
Bătaie generală pe strada Piezisă din Cluj-Napoca între taximetrişti şi un client. Poliţiştii îi caută acum pe taximetriştii implicaţi în scandal.

Un tânăr de 23 de ani din Cluj-Napoca a reclamat la poliţie că sâmbătă noaptea a fost bătut de mai mulţi taximetrişti, pe strada Piezisă.

"În jurul orei 01:30, după ce a consumat băuturi alcoolice într-un bar de pe strada Piezişă, tânărul de 23 de ani împreună cu o prietenă care se afla în stare avansată de ebrietate, au mers în standul de taximetre unde băiatul a intrat în conflict cu un taximetrist. Acesta a chemat în sprijin mai mulţi colegi, care l-ar fi lovit pe tânăr cu pumnul. Partea vătămată a declarat că s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală în vederea obţinerii unui certificat constatator, dar întrucât nu prezenta urme de lovire, nu i s-a eliberat certificat medico-legal", spun reprezentanţii IPJ Cluj.

În baza sesizării, poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării suspecţilor şi tragerea lor la răspundere penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de „lovire şi alte violenţe", faptă prevăzută şi pedepsită de art. 180, alin.1 Cod Penal.

 

Etichete
Comenteaza