Tânăr de 18 ani, decedat la Huedin, după o petrecere. Poliţiştii anchetează o persoană care a dat cu spray lacrimogen

Tânăr de 18 ani, decedat la Huedin, după o petrecere. Poliţiştii anchetează o persoană care a dat cu spray lacrimogen
Un tânăr de 18 ani, de loc din Călăţele a decedat ieri noapte în Huedin. Tânărul a fost găsit în faţa unui magazin din localitate fiind transportat la spital, fără a putea fi resuscitat. Poliţiştii au constatat că tânărul a participat la petrecere şi au anchetat o altă persoană, care a dat cu spray iritant lacrimogen.

"În 23.02.2013, ora 01:18, Poliţia Oraşului Huedin, a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în faţa unui magazin din localitate se află căzută o persoană de sex masculin, în stare de inconştienţă. Poliţiştii au intervenit la locul indicat şi au stabilit că tânărul se numeşte T. . Sergiu-Florin de 18 ani, din comuna Călăţele, jud. Cluj, iar din cercetările efectuate a rezultat că acesta, în 22/23.02.2013, a participat la o petrecere organizată într-o sală de nunţi din localitate. Tânărului i s-au acordat primele îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost transportat la Spitalul Orăşenesc din Huedin, dar cu toate eforturile făcute de medici pentru resuscitare, acesta a decedat. Medicii au stabilit diagnosticul preliminar stop cardio-respirator, fără a fi constatate urme de violenţă", au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Poliţie al Judeţului Cluj.

Poliţiştii au solicitat Institutului de Medicină Legală (IML) Cluj-Napoca efectuarea unei necropsii şi aşteaptă rezultatele acesteia pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc decesul.

"De asemenea poliţiştii au stabilit că M. Ioan Horea, de 28 ani, din Huedin, care a participat la petrecere, a utilizat un spray iritant-lacrimogen. Suspectul M. Ioan Horea a fost depistat de poliţişti şi este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind supravegheate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin", mai arată IPJ Cluj.

 

Etichete
Comenteaza