ACCIDENT în Cluj: Tânăr de 18 ani, lovit pe trecerea de pietoni

ACCIDENT în Cluj: Tânăr de 18 ani, lovit pe trecerea de pietoni

Miercuri dimineaţa un tânăr de 18 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni de o maşină condusă de o şoferiţă de 40 de ani, în cartierul Poiana, municipiul Turda, judeţul Cluj. 

"La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 08.40, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe strada Câmpiei din municipiul Turda.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, o femeie în vârstă de 40 de ani, din municipiul Turda, în timp se deplasa cu autoturismul din direcția Cluj-Napoca spre Câmpia ar fi surprins și accidentat un tânăr în vârstă de 18 ani, aflat în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni.

În urma impactului, tânărul a necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportat la o unitate medicală din Turda. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Cluj, într-o comunicare emisă presei miercuri seara. 

Comenteaza