Tânăr de 19 ani, crestat cu briceagul în două locuri. Totul a pornit de la zvonul că ar fi bătut o fată

Tânăr de 19 ani, crestat cu briceagul în două locuri. Totul a pornit de la zvonul că ar fi bătut o fată
Incidentul s-a petrecut în localitatea Sânnicoară din comuna Apahida.

La cei 19 ani ai săi, Rareş L. din localitatea Sânnicoară nu are ocupaţie.

Săptămâna trecută, miercuri 22 aprilie, în jurul orei 16:00, acesta s-a trezit pur şi simplu atacat în propria casă de un anume Vălean L., cumnat de-al lor.

Motivul: cică Rareş ar fi bătut-o pe Luiza, fata lui Vălean. Însă Rareş neagă cu vehemenţă că ar fi comis un asemenea gest. Explică el: "Nici măcar n-am atins-o, deşi fata m-a tot înjurat. Crezând-o pe cuvânt, Vălean a venit împreună cu soţia lui la noi acasă. M-au imobilizat cu forţa iar femeia lui mă ţinea, în timp ce Vălean mă scrijelea cu briceagul pe mâini".

Tânărul a reuşit, cu chiu cu vai, să sune la numărul de urgenţă 112. După câteva minute a sosit poliţia şi apoi ambulanţa, de la Cluj, care l-a transportat pe acesta la U.P.U., în vederea acordării primului ajutor.

Rareş a rămas internat la spital până ieri (n.r. - duminică 26 aprilie), interval de timp în care poliţiştii de la postul din Apahida i-au luat declaraţii chiar de pe patul de spital. Tot atunci tânărul a întocmit şi o plângere penală împotriva agresorilor. Pentru rănile care i-au fost provocate, Rareş va beneficia de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Comenteaza