Tânăr de 22 de ani, prins beat și drogat la volanul unei mașini, în Gherla. A fost reținut de polițiști

Tânăr de 22 de ani, prins beat și drogat la volanul unei mașini, în Gherla. A fost reținut de polițiști

Un șofer a fost depistat de polițiști pe strada Clujului din municipiul Gherla în timp ce se deplasa cu mașina. Acesta a fost testat cu aparatele etilotest și drugtest.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au oprit, la data de 12 noiembrie, în jurul orei 16:15, pentru verificări un autoturism, condus pe strada Clujului din municipiul Gherla, de un tânăr de 22 de ani, din județul Bistrița-Năsăud.

“Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând concentrația de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii l-au testat pe acesta cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, reieșind indicii cu privire la prezența acestora.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise”, a transmis IPJ Cluj.

În cauză, oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui  vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

De asemenea, conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore. 

Comenteaza