Tânăr din Cluj-Napoca, dispărut fără urmă într-o pădure din Bistriţa. Câinele s-a întors acasă fără stăpân

Tânăr din Cluj-Napoca, dispărut fără urmă într-o pădure din Bistriţa. Câinele s-a întors acasă fără stăpân

Un clujean de 29 de ani, care se afla la casa de vacanță a familiei din Sigmir, judeţul Bistriţa Năsăud a dispărut ieri fără urmă. Acesta ieşise la plimbare cu câinele într-o pădure din localitate și nu s-a mai întors.

Roba Răzvan Robert are 29 de ani și este din Cluj-Napoca. Acesta se afla la casa de vacanță a familiei din Sigmir, iar ieri după-masă a ieșit la plimbare cu câine în pădurea din apropiere.

După o vreme câinele s-a reîntors acasă, însă nu și tânărul. Acesta a fost căutat de familie, care ulterior a sunat la 112. Începând de miercuri seara, tânărul este căutat de polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști și voluntari.

Tânărul are 1,8 metri, 75-85 de kg, păr negru, iar la data plecării purta o geacă de fâș albastră, blugi și bocanci de culoare neagră.

Oricine poate să ofere informații cu privire la această persoană, este rugat să sune la Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție, a anunţat presa locală din Bistriţa

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza