Tânăr din Gherla, arestat după ce a furat un telefon de 1.000 de lei

Tânăr din Gherla, arestat după ce a furat un telefon de 1.000 de lei

Magistrații au dispus arestarea preventivă a unui bărbat în vârstă de 26 de ani, cerecetat pentru furt calificat. 

"La data de 25 iunie a.c., magistrații Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla au dispus arestarea preventivă a unui tânăr de 26 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 24 iunie a.c., în jurul orei 02.00, acesta ar fi pătruns prin escaladarea gardului în curtea unui imobil situat pe strada Dejului, din municipiul Gherla, iar din interiorul imobilului ar fi sustras un telefon mobil în valoare de 1.000 de lei.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Gherla l-au identificat și depistat în aceeași zi, acesta fiind reținut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de 25 iunie a.c., în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Gherla, care au admis propunerea de arestare preventivă, fiind emis un mandat pentru o perioadă de 30 de zile.

De asemenea, prejudiciul în cauză a fost recuperat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat", a transmis IPJ Cluj. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...