Tânăr din Republica Moldova, reținut de polițiștii clujeni. L-au prins beat și fără permis la volan

Tânăr din Republica Moldova, reținut de polițiștii clujeni. L-au prins beat și fără permis la volan
| Foto: zcj.o

Polițiștii din Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 20 de ani, din Republica Moldova, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere. 

„La data de 19 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Biroul Rutier au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 20 de ani, din Republica Moldova, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 16.00, polițiștii l-au depistat pe acesta în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Traian Vuia, din municipiul Cluj-Napoca, fiind implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, în continuare fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării probelor biologice.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.” scrie în comunicatul IPJ Cluj.

Comenteaza