Video Tânăr găsit mort în Piatra Craiului. "Evitați să plecați singuri pe munte"

Tânăr găsit mort în Piatra Craiului. "Evitați să plecați singuri pe munte"
| Foto: arhivă

Salvamontiștii au intervenit cu un echipaj aerian SMURD pentru recuperarea trupului unui turist de aproximativ 30 de ani care a fost găsit decedat în Piatra Craiului.

Trupul neînsuflețit a fost descoperit de câțiva turiști în masivul Piatra Craiului, sâmbăta după amiaza. Potrivit salvamontiștilor, decesul ar fi survenit în urmă cu câteva zile. Acțiunea de recuperare a fost realizata de salvamontiștii din Zărnești cu resursă aero asigurata de către Heli SMURD- Inspectoratul General pentru Aviație.

"Persoana decedată, un bărbat de 31 de ani din Brașov, cu experiență și echipament adecvat de munte, a căzut într-o zonă foarte accidentată și pană când salvamontiștii vor analiza toate cauzele accidentului va supunem atenției doar un singur aspect, evitați sa plecați singuri pe munte, oricând se poate întâmpla ceva neprevazut și este bine sa aveti alaturi pe cineva care sa acorde primul ajutor sau sa pleca către o zona de unde poate transmite apelul de urgenţă către Salvamont", transmite Salvamont România.

Comenteaza