Tânăr prins BEAT și DROGAT la volan în Turda. A fost oprit la timp, înainte ca tragedia din 2 Mai să se repete și în Cluj

Tânăr prins BEAT și DROGAT la volan în Turda. A fost oprit la timp, înainte ca tragedia din 2 Mai să se repete și în Cluj

Un tânăr de 21 de ani, drogat și beat, a fost prins la volanul unui autoturism în timp ce se deplasa cu viteză mare pe o stradă din municipiul Turda. Polițiștii l-au oprit la timp în trafic înainte să provoace o nenorocire.

Polițiștii din Turda au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Săndulești, care se deplasa cu mașina pe strada Piața Basarabiei din municipiul.

“Acesta a fost oprit în cadrul unei acțiuni derulate de polițiști, fiind înregistrat cu aparatul radar conducând cu o viteză de 110 km/h, în zonă unde limita de viteză este de 50 km/h. Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând prezența substanțelor psihoactive”, a transmis IPJ Cluj.

Ulterior, tânărul a fost condus la Spitalul Municipiului Turda, în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză au fost demarcate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise. 

De asemenea, polițiștii turdeni au oprit în trafic, în data de 27 august 2023, în jurul orei 03:30, pentru control un tânăr de 19 ani care conducea o mașină pe strada Calea Victoriei din municipiu. 

Testarea acestuia cu aparatul drugtest a indicat prezența substanțelor interzise, astfel că șoferul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice. 

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise. 

Comenteaza