Tânăr prins la volan fără carnet pe o stradă din Cluj-Napoca. Polițiștii au găsit droguri în mașină

Tânăr prins la volan fără carnet pe o stradă din Cluj-Napoca. Polițiștii au găsit droguri în mașină
| Foto: presăMS

Oamenii legii au oprit în trafic pentru verificări, în cadrul unui control rutier, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani.

Polițiștii clujeni au oprit pentru control, la data de 10 octombrie, în jurul orei 00.05, un autoturism condus pe strada Platanilor, de un tânăr, de 24 de ani, din județul Maramureș, legitimând și pasagerul, de 17 ani, din județul Bistrița-Năsăud.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că, tânărul, de 24 de ani, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus de acesta nu avea asigurare de RCA, figurând cu certificatul de înmatriculare suspendat, potrivit IPJ Cluj.

În continuare, polițiștii le-au efectuat controale corporale celor doi, iar asupra pasagerului, de 17 ani, a fost descoperit un plic de tip zip-lock care conținea o substanță incoloră.

Ulterior, la controlul autoturismului polițiștii au depistat un alt plic de tip zip-lock, cu o subtanță tip cristal incolor. Cercetăriile au fost preluate de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca. Tânărul, de 24 de ani, a fost testat cu aparatele din dotare, ambele rezultate fiind negative.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. 

Comenteaza