Tânără arsă, în stare gravă, plimbată între spitalele din ţară. Rareş Bogdan: "Doamna Pintea, mai sunteți ministrul Sănătății?"

Tânără arsă, în stare gravă, plimbată între spitalele din ţară. Rareş Bogdan: "Doamna Pintea, mai sunteți ministrul Sănătății?"

Rareș Bogdan întreabă, revoltat de cazul tinerei cu arsuri, din Tulcea, care ar urma să fie transferată în străinătate după ce a fost plimbată prin ţară, fără a i se găsi un loc în spital, dacă, după acest caz, Sorina Pintea mai este ministrul Sănătății.

"3 ani și jumătate au trecut de la tragedia de la #Colectiv, iar România nu are condiții pentru a trata nici măcar un singur pacient „mare ars”!!!", atrage atenţia Rareş Bogdan, candidatul PNL la europarlamentare, după cazul tinerei din Tulcea, intubată şi cu arsuri, plimbată printre spitalele din ţară, pentru a fi tratată.

Tânăra de 25 de ani, din Tulcea, cu arsuri grave pe aproape jumătate din corp şi ale căilor respiratorii, a fost plimbată între spitale pentru că nu s-a găsit nici un loc unde să fie tratată. În prezent, se caută soluţii pentru internare într-un centru de mari arşi din străinătate. Potrivit Mediafax, tânăra ar urma să fie transferată la un spital din Belgia.

"Doamna Pintea, mai sunteți ministrul Sănătății? Domnule Dragnea, o Ordonanță de Urgență pentru a incrimina nesimțirea, incompetența, clientelismul, slugăreala se poate? Nu se poate, că ar trebui să plecați toți!", conchide Rareş Bogdan.

Comenteaza