Tânăra care a închiriat un apartament pentru 28 de persoane a fost arestată VIDEO

Tânăra care a închiriat un apartament pentru 28 de persoane a fost arestată VIDEO
Poliţiştii clujeni au prins-o pe tânăra acuzată că a înşelat zeci de persoane, prin închirierea repetată a unui apartament. Femeia a fost găsită în judeţul Vâlcea. Judecătoria Cluj a emis pe numele ei un mandat de arestare pentru 15 zile sub acuzaţia de înşelăciune.

Potrivit poliţiei, timp de două luni, tânăra de 22 de ani a înşelat aproape 30 de persoane. Ea pretindea că este proprietara unui apartament pe care l-a închiriat de mai multe ori, încasând chiria ori garanţia. Prejudiciul total se ridică la aproape 20.000 de lei. După aproape o lună de căutări, tânăra a fost prinsă de poliţişti.

"Poliţiştii clujeni au depistat pe raza municipiului Râmnicu-Valcea, o tânără de 22 ani, din Sibiu, suspectă de comiterea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată, faptă săvârşită în perioada august - septembrie 2011, în dauna unui numar de 28 părţi vătămate. Tânăra a fost prezentată parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj cu propunere de arestare preventivă", a spus Adnana Ilieş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj. Vezi aici ce s-a întâmplat

Comenteaza