Tânără maghiară, bruscată în centrul oraşului pentru că vorbea în ungureşte la telefon

Tânără maghiară, bruscată în centrul oraşului pentru că vorbea în ungureşte la telefon
O tânără de naţionalitate maghiară a fost bruscată în centrul Clujului din cauză că vorbea în limba maghiară la telefonul mobil. Agresorii nu au fost prinşi iar tânăra a refuzat să depună plângere.

 

Incidentul s-a întâmplat în această după-masă. Un prieten al tinerei a sunat la numărul de urgenţă 112, a declarat că este avocat şi a arătat că o prietenă a sa a venit la cabinetul său afirmând la ora apelului, 15.50, că în urmă cu zece minute, în zona Piaţa Unirii din municipiul Cluj-Napoca, a fost împinsă de doi tineri necunoscuţi în timp ce vorbea la telefonul mobil, după care aceştia au plecat. "A fost bruscată, s-a dezechilibrat şi s-a lovit de zid", a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Anca Purdea.

Poliţiştii de la Secţia 1 Poliţie au confirmat cele sesizate, dar agresorii nu au fost găsiţi în ciuda semnalmentelor date de tânără. Aceasta a refuzat să depună plângere, deocamdată, dar mai are 60 de zile să se răzgândească. Poliţiştii au întocmit acte de constatare a situaţiei reclamate sub aspectul sâvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

 

Comenteaza