Tânăra rănită în accidentul din Iclod are nevoie de sânge. E în comă

Tânăra rănită în accidentul din Iclod are nevoie de sânge. E în comă

O tânără rănită, la finalul săptămânii trecute, într-un accident de circulaţie petrecut în Iclod, are nevoie de sânge. Maşina în care se afla a intrat într-un stâlp. 

"Dacă puteţi dona sânge, vă rog să donaţi pentru Mirela Frişan, o fostă colega din liceu, a avut accident de maşină şi e în comă, la terapie intensivă, ATI Chirurgie 1, pe Clinicilor, în Cluj. Centrul de donare din Cluj-Napoca e pe Nicolae Bălcescu 18. Orar: l-j: 07:30-13:30, v: 07:30-17:00, s-d: închis. Nu contează grupa de sânge şi donarea se poate face şi în Bistriţa, dar sa specificaţi numele Mirela Frișan. Dacă nu puteţi dona, distribuiţi postarea vă rog. Multumesc mult!", se arată în apelul făcut pe reţelele de socializare. 

Conform poliţiştilor, se pare că şoferul ar fi adormit la volan, a intrat pe contrasens și a lovit un stâlp. Conducătorul auto şi pasegera din dreapta au fost răniţi şi transportaţi la UPU. Potrivit poliţiştilor, şoferul prezenta o alcoolemie de peste 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii au 29 de ani. 

Comenteaza