Tânără spulberată pe trecerea de pietoni, la aeroport. "Făcea slalom printre mașini, cu 100 km/h"

Tânără spulberată pe trecerea de pietoni, la aeroport. "Făcea slalom printre mașini, cu 100 km/h"

O fată a fost spulberată sâmbătă seara pe trecerea de pietoni, lângă Aeroportul Internațional Cluj. Potrivit martorilor, șoferul făcea slalom printre mașini, cu 100 de kilometri la oră.

Pe grupul de Facebook Info Trafic Județul Cluj, Beniamin Ghetes a relatat: „Accident cu victimă pe trecerea de pieton, lângă aeroport”.

Paul: "A făcut slalom printre mașini, avea peste 100 km/h și nu a apucat să frâneze, în fața mea s-a întâmplat. Conducea sălbatic, de pe o banda pe alta, la limită să mă acroșeze. Fata era conștientă, și-a deblocat telefonul să poată anunța cei de la SMURD părinții ei, a pierdut cam mult sânge".

Robert: "Mergeam spre aeroport și tipul până acolo a croșetat toate mașinile, plus că la semafor doar sportiv pornea... chiar mă gândeam că în stilul acesta nu este mult până face ceva. Sper să se facă bine persoana accidentată".

Bogdan: "L-am văzut și eu de câteva ori spre Someșeni; la fel, depășiri și slalomuri printre mașini".

Cristian: "Cel cu Seatul de obicei merge așa. Și eu l-am întâlnit de câteva ori prin trafic. Zici că are ardei iute-n fund!"

Anna: "Of, Doamne, anul trecut fiica mea a fost spulberată în Cluj, pe trecerea de pietoni!"

"Autoturismul nu a acordat prioritate de trecere unui pieton în vârstă de 13 ani care era angajat regulamentar în traversarea drumului pe trecerea de pietoni. Copilul a fost rănit grav și transportat la spital", anunță Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj. 

Comenteaza