Tânără, violată pe marginea drumului, lângă Cluj, după ce a luat o maşină de ocazie VIDEO

Tânără, violată pe marginea drumului, lângă Cluj, după ce a luat o maşină de ocazie VIDEO
O tânără în vârstă de 19 ani a fost violată de un individ care a luat-o la ocazie, după ce aceasta a pierdut autobuzul pentru a merge la muncă și a apelat la șoferii aflați în trecere.

O tânără din Dej a fost violată, marţi, de şoferul maşinii de ocazie în care s-a suit pentru a ajunge la muncă după ce a pierdut autobuzul. La numai câțiva kilometri distanță de locul ei de muncă, în localitatea Fundătura, șoferul a deviat de la traseu pe un drum lateral, a oprit și a violat-o, iar, după ce și-a bătut joc de ea, bărbatul a dus-o la muncă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, scrie dej24.ro .

După ce a reușit să scape de violator, fata a alertat poliția. Poliţiştii l-au identificat pe suspect și a început căutările. Este vorba de un bărbat de 31 de ani care a mai fost condamnat pentru viol.

"La nivelul unității de poliție a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate, în urma unei sesizări făcute de către o tânără de 19 ani. Cel în cauză a fost identificat de către polițiști, în continuare fiind desfășurate verificări pentru depistarea acestuia", a declarat agent principal de poliție Carmen Jucan, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

 

 

Comenteaza