Tânărul care a spart luneta unei mașini cu o trotinetă în Cluj-Napoca, a fost reținut. A distrus și un apartament

Tânărul care a spart luneta unei mașini cu o trotinetă în Cluj-Napoca, a fost reținut. A distrus și un apartament
| Foto: Facebook / Info Trafic Cluj-Napoca

Un tânăr din județul Suceava a fost reținut pentru 24 de ore după ce ar fi comis mai multe acte de distrugere în diferite locații din municipiul Cluj-Napoca. Printre faptele sale ilegale se numără și distrugerea unei mașini cu o trotinetă electrică.

“Ca urmare a evenimentului din data de 25 octombrie, în care un tânăr de 25 de ani, din județul Suceava, a fost depistat de polițiștii clujeni și condus la o unitate medicală, unde a rămas internat, după ce ar fi comis mai multe fapte de distrugere atât într-un apartament, cât și în alte spații publice din municipiul Cluj-Napoca, ieri, 2 noiembrie 2023, polițiștii au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele acestuia”, a transmis IPJ Cluj.

Oamenii legii au constatat că în data de 25 octombrie, tânărul ar fi săvârșit șase acte materiale de distrugere în urma cărora au fost raportate prejudicii în valoare de 11.000 de lei și ar fi sustras produse alimentare în valoare aproximativă de 70 de lei.

Totodată ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, furt și tulburarea ordinii și liniștii publice, toate în formă continuată. 

Comenteaza