Tânărul de 23 de ani, implicat în furtul unei mașini din Cluj-Napoca și trimisă la dezmembrări în Dolj, arestat preventiv

Tânărul de 23 de ani, implicat în furtul unei mașini din Cluj-Napoca și trimisă la dezmembrări în Dolj, arestat preventiv
| Foto: ziarulceahlaul.ro / IPJ Cluj

Doi tineri de 23, și respectiv de 30 de ani, care au furat o mașină dintr-o parcare din Cluj-Napoca au fost prinși de polițiști.

Mașina unui bărbat, parcată pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca, a fost furată. Polițiștii au găsit autoturismul în județul Dolj, la o firmă de dezmembrări.

Un bărbat din municipiul Cluj-Napoca a sesizat, la data de 17 ianuarie, faptul că în noaptea de 16/17 autoturismul său, parcat pe o stradă din municipiu a fost furat, fiindu-i cauzat un prejudiciu de 15.000 de euro.

"Investigații demarate au condus la identificarea traseului urmat de persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv a unui bărbat de 23 de ani, din județul Dolj și a unui bărbat de 30 de ani, din același județ. În fapt, la data de 17 ianuarie, în jurul orei 02.00 cei doi s-ar fi deplasat cu autoturismul în cauză pe străzile din municipiul Cluj-Napoca, iar ulterior ar fi părăsit județul", a transmis IPJ Cluj în data de 22 ianuarie.

Ulterior, Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, la data de 22 ianuarie, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore față de tânărul de 23 de ani, iar pe numele bărbatului de 30 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

"Tânărul de 23 de ani a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de furt calificat și tăinuire", au menționat oamenii legii într-un comunicat trimis marți, 23 ianuarie.

Comenteaza