Târg caritabil la Cluj-Napoca, înainte de Crăciun. Se strâng jucării și bani pentru copiii bolnavi

Târg caritabil la Cluj-Napoca, înainte de Crăciun. Se strâng jucării și bani pentru copiii bolnavi
| Foto: Facebook.com/cjcluj

În calitate de partener oficial în organizarea evenimentului, Asociația Produs de Cluj invită publicul clujean, dar nu numai, la târgul caritabil „Grădina cu fapte bune”. 

Conform reprezentanților forului administrativ județean, evenimentul se va desfășura în zilele de 18 și 19 decembrie, la EC Garden Cluj-Napoca, str. Călărașilor nr. 10, iar fondurile adunate vor fi donate Asociației Magic, care ajută copiii grav bolnavi și familiile acestora.

„Ne bucurăm să fim parte a acestui eveniment caritabil. Târgul este destinat acelora dintre semeni care au neșansa de a fi victime ale unor boli necruțătoare și care au nevoie să simtă că nu sunt singuri, că fiecare dintre noi e capabil de solidaritate. Mulțumim partenerilor de la EC Garden pentru încredere și transmitem întreaga noastră gratitudine meșterilor și producătorilor care vor fi prezenți la târg”, a transmis Alin Tișe, liderul CJ Cluj.

Astfel, în zilele de sâmbătă și duminică, 18 și 19 decembrie, clujenii care vor vizita EC Garden vor putea achiziționa preparate tradiționale și articole de artizanat de la expozanții care au răspuns apelului la solidaritate și care vor dona 10% din vânzări către Asociația Magic.

Pe parcursul celor două zile se va desfășura și o acțiune de strângere de jucării care vor fi donate copiilor bolnavi, fiecare donator fiind răsplătit cu o băutură caldă. Sâmbătă seara va avea loc și un concert de colinde susținut de grupul de copii ,,Muguri de Folclor”.

Târgul caritabil „Grădina cu fapte bune” este organizat de EC Garden în parteneriat cu Asociația Produs de Cluj, ROA Cluj și Asociația Magic.

Tot în această perioadă Asociația Produs de Cluj organizează si un târg de Crăciun la Turda, în parteneriat cu Kaufland. Evenimentul se derulează între 16 și 20 decembrie, în parcarea supermarketului turdean.

Comenteaza