Târg de uniforme pentru elevii gherleni FOTO/VIDEO

Târg de uniforme pentru elevii gherleni FOTO/VIDEO
Deşi noul an şcolar a început de o săptămână, numeroşi elevi de la Liceul “Ana Ipătescu” din Gherla încă nu şi-au găsit uniforme. Astăzi, în incinta şcolii a fost organizat un târg.

Câteva sute de elevi, însoţiţi de părinţi s-au adunat astăzi într-o sală de clasă din incinta Liceului "Ana Ipătescu" din Gherla pentru a-şi căuta uniforme de la colegii mai mari. "Am găsit o uniformă pentru fetiţa mea. Mă bucur că am găsit-o pentru că e în stare foarte bună", a spus un părinte, care a plătit 110 lei pentru uniforma copilului său.

Un alt părinte a scos din buzunar 100 de lei în condiţiile în care în magazin o uniformă nouă costa 250 de lei. "Am găsit una chiar foarte frumoasă şi a fost şi ieftină, doar 100 de lei. Are şi fustă, are sacou, cămaşă. Doi ani de zile cred că o să fie bună", a spus acesta.

Târgul, organizat de conducerea şcolii a fost un real succes, însă au fost şi persoane care nu au reuşit să-şi găsească mărimea potrivită. "Nu am găsit. O să dăm comandă dacă e obligatoriu. Era mult mai rentabil să o cumpărăm gata făcută", a explicat mama unui elev de clasa a V-a.

"Este a două oară când organizam târgul de uniforme în cadrul liceului nostru. Şi anul trecut a avut un succes deosebit mai ales pentru elevii claselor a V-a şi a IX-a. Este mult mai avantajos să cumpere de aici uniforma, o iau la un preţ aproape la jumătate faţa de preţul pe care îl are o uniformă în magazin", a declarat Virgil Chendrean, directorul adjunct al Liceului "Ana Ipătescu".
Şi elevii de la Liceul "Petru Maior" au avut ocazia în această săptămână să îşi cumpere uniforme de la târgul ţinutelor şi manualelor şcolare, organizat la ei în şcoală.

Etichete
Comenteaza