Târg de universități europene, la Cluj

Târg de universități europene, la Cluj
RIUF organizează, la Cluj, a noua ediție a târgului de universități din Europa de Est.
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

The Romanian International University Fair (RIUF) organizează, la Cluj, a noua ediție a târgului de universități din Europa de Est.

În cadrul târgului, vizitatorii vor avea șansa să discute cu reprezentanții universtăților din străinătate, printre care se numără: Princeton University, Malmö University, Tilburg University, University of Worcester, BI Norwegian Business School. Expozanții vor veni să prezinte atât programele lor de licență, cât și cele de masterat și de MBA, oferindu-se astfel o gamă largă tuturor tinerilor interesați de studii în afara țării.

Organizatorii promit faptul că reprezentanții universităților din străinătate vor oferi răspunsuri personalizate în funcție de întrebările specifice ale participanților interesați. De asemenea, cei prezenți vor avea posibilitatea să participe la seminarii și prezentări ale expozanților, cu două săptămâni înainte de eveniment, prin intermediul internetului.

Evenimentul va avea loc pe 25 octombrie între orele 10:00 și 18:00, în incinta Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza