Foto Târgul Produs de Cluj ajunge în capitala Banatului

Târgul Produs de Cluj ajunge în capitala Banatului
| Foto: Facebook.com/cjcluj
Târgul Produs de Cluj ajunge în capitala Banatului
Târgul Produs de Cluj ajunge în capitala Banatului
Târgul Produs de Cluj ajunge în capitala Banatului
Târgul Produs de Cluj ajunge în capitala Banatului

Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Shopping City Timișoara, organizează cea de-a șaptea ediție a Târgului Produs de Cluj în capitala Banatului.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, manifestarea expozițională se va derula în parcarea mall-ului timișorean între 8 și 11 iulie 2021.

„Timișoara a devenit un oraș nelipsit de pe harta caravanei Produs de Cluj. Ne întoarcem cu drag aici, la cererea celor care ne-au vizitat le edițiile anterioare, cerere care ne-a bucurat și onorat. E cea mai clară dovadă a faptului că produsele pe care partenerii noștri le etalează pe standuri sunt de bună calitate și satisfac dorințele unui public cunoscător și pretențios.

Iar asta demonstrează că proiectul nostru este unul de succes, oferind expozanților șansa de a se prezenta și, în același timp, celor care ne trec pragul, de a achiziționa produsele dorite, unele sănătoase, de bună calitate și, mai ales, autohtone”, a precizat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

La această ediție a Târgului Produs de Cluj la Timișoara vor fi prezenți mici întreprinzători clujeni și bănățeni, care vor expune produse de artizanat și preparate alimentare, precum și fructe și legume de sezon. Amatorii de produse tradiționale vor putea achiziționa compoturi, dulcețuri, murături și o gamă variată de zacuști, toate gătite respectând rețete tradiționale.

Apicultorii și viticultorii vor fi și ei prezenți, nu vor lipsi uleiurile presate la rece, preparatele din carne și lapte , turta dulce și ciocolata de casă , sucurile și siropurile naturale. Artizanii își vor prezenta costumele populare, podoabele lucrate de mână, obiectele sculptate în lemn, lavanda și produsele de marochinărie.

Conform normelor legale în vigoare, accesul în incinta pieței va fi condiționat de purtarea măștilor de protecție și respectarea distanțării sociale. Intrarea și ieșirea din târg vor fi marcate distinct și la fiecare stand vor fi amplasate dozatoare cu soluții pentru dezinfectarea mâinilor.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza