Târgul Produs de Cluj ajunge, în weekend, la Dej

Târgul Produs de Cluj ajunge, în weekend, la Dej
Caravana Târgului Produs de Cluj ajunge pentru a cincea oară la Dej, la sfârşitul acestei săptămâni, şi va reuni 80 de expozanţi.

În cele trei zile de târg, respectiv între 17 şi 19 iunie, când se vor afla în Piaţa Bobâlna din Dej, micii întreprinzători vor oferi vizitatorilor produse alimentare şi de artizanat realizate chiar de ei.

Dejenii vor putea cumpăra dulceţuri, gemuri, sucuri naturale, dulciuri de casă, miere de albine şi produse apicole, vinuri şi uleiuri presate la rece. Nu vor lipsi brânzeturile şi produsele din carne, fabricate după reţete tradiţionale, sau produsele din lavandă.

Pe lângă alimente, la târg vor fi expuse obiecte de artizanat, respectiv costume populare, sculpturi în lemn, jucării, bijuterii şi suveniruri. Micii vizitatori ai Târgului Produs de Cluj sunt aşteptaţi la atelierul de sculptură în fructe şi legume, la spectacolul de magie, dar şi în parcul de distracţii.

Toţi locuitorii Dejului sunt invitaţi să participe şi la spectacolele folclorice oferite de organizatori, spectacole care se vor bucura de participarea unor artişti consacraţi, dar şi tinere talente din judeţul Cluj.

Etichete
Comenteaza