Târgul Produs de Cluj, la AGRARIA 2023. Cât ține evenimentul

Târgul Produs de Cluj, la AGRARIA 2023. Cât ține evenimentul
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Asociația Produs de Cluj, entitate care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, va participa cu standuri proprii la Târgul Internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie AGRARIA 2023.

Manifestarea expozițională se va desfășura în Parcul Industrial TETAROM III din Jucu, în perioada 21-24 aprilie.

„Participarea la cel mai mare târg de profil din Transilvania este o reușită a proiectului Produs de Cluj, demarat în urmă cu 12 ani. Faptul că suntem din nou prezenți la AGRARIA este dovada seriozității partenerilor noștri tradiționali, artizani și producători. Calitatea exponatelor a fost, credem noi, argumentul decisiv pentru prezența noastră neîntreruptă la un târg de asemenea amploare”, a afirmat șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Expozanții prezenți la Târgul Produs de Cluj din incinta AGRARIA 2023 vor oferi publicului vizitator preparate alimentare tradiționale din lapte și carne, produse de patiserie, de la turtă dulce și ciocolată de casă la prăjituri, siropuri și sucuri naturale, miere de albine, vinuri și pâine de casă.

De asemenea, amatorii de dulce vor putea degusta deliciile preparate pe loc, plăcinte și clătite. Artizanii vor fi prezenți cu costume populare și podoabe lucrate de mână, articole de marochinărie și lavandă, dar nu vor lipsi nici producătorii de flori și plante aromatice.

Târgul „Produs de Cluj” este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Cluj având ca partener principal TETAROM SA dar și alți parteneri precum Școala Populară de Arte ,,Tudor Jarda” Cluj-Napoca, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, Compania de Apă ”Someș” SA și Centrul AgroTransilvania și este derulat prin intermediul Asociației Produs de Cluj.

Comenteaza