Foto Târgul Produs de Cluj, oprire la Dej

Târgul Produs de Cluj, oprire la Dej
| Foto: Facebook.com/cjcluj
Târgul Produs de Cluj, oprire la Dej
Târgul Produs de Cluj, oprire la Dej
Târgul Produs de Cluj, oprire la Dej

Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria Municipiului Dej, organizează între 23 și 25 iulie cea de-a IX-a ediție a Târgului Produs de Cluj la Dej. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Potrivit reprezentanților forului județean, evenimentul se va derula prin intermediul Asociației Produs de Cluj, cu sprijinul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj în Piața Bobâlna, între orele 10:00 și 23:00.

„Această ediție a Târgului Produs de Cluj la Dej marchează nu doar revenirea manifestărilor expoziționale în municipiile din județ, ci și un pas mare spre normalitate. Aici vom avea, după o pauză îndelungată, formatul caracteristic, unic, al evenimentelor desfășurate de noi sub acest brand.

Concret, revin spectacolele de folclor, parte importantă a misiunii asumate, aceea de a conserva și promova autenticul, cultura populară locală. E îmbucurător faptul că două instituții care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj au colaborat pentru ca totul să fie pe măsura așteptărilor unui public cunoscător, acela format din locuitorii municipiului Dej”, a precizat președintele Consiliului Județean Cluj.

La evenimentul de la Dej vor fi prezenți aproximativ 40 de expozanți care vor oferi vizitatorilor uleiuri presate la rece, produse apicole, gemuri, sucuri și siropuri naturale, fructe și legume de sezon, turtă dulce și ciocolată de casă. Artizanii prezenți vor expune costume populare din Ardeal și accesoriile necesare acestora, bijuterii lucrate de mână, obiecte de marochinărie sau sculptate în lemn.

În incinta Târgului Produs de Cluj vor fi respectate toate regulile igienico-sanitare impuse de legislația în vigoare, astfel că vor exista culoare distincte de intrare/ieșire, dezinfectanți, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.

De asemenea, la spectacolele de folclor, publicul va avea la dispoziție o zonă delimitată cu scaune așezate la distanța legală, cu respectarea tuturor normelor. După ocuparea scaunelor, accesul publicului va fi permis în exteriorul perimetrului, care va dispune de locuri marcate pentru respectarea distanțării sociale.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza