Târgul Produs de Cluj, ultima oprire pe anul 2021. Unde ajung bunătățile clujenilor

Târgul Produs de Cluj, ultima oprire pe anul 2021. Unde ajung bunătățile clujenilor
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Asociația Produs de Cluj participă în aceste zile la manifestarea expozițională „100% românesc”, eveniment care se desfășoară la Pallas Mall Iași.

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, este a opta participare clujeană la acest târg, definitoriu pentru Iași, care se va încheia pe 6 decembrie.

„Consiliul Județean Cluj a reușit, în timp, să creeze relații solide de parteneriat cu autorități locale, dar și cu entități private. Este cazul Pallas Mall Iași, unde am fost prezenți în ultimii șapte ani la evenimente importante, fie ele naționale sau internaționale.Astfel, Asociația Produs de Cluj a fost prezentă la Iași la evenimentele desfășurtate sub sloganul 100% românesc, organizate în ultimii șapte ani cu ocazia Zilei Naționale a României, dar și la alte momente importante din viața comunității, cum a fost vizita Papei Francisc. Cred că relația cu Pallas Mall Iași este exemplul cel mai grăitor privind viabilitatea parteneriatului public-privat pentru promovarea culturii populare tradiționale”, a transmis liderul CJ Cluj, Alin Tișe.

La Târgul „100% romanesc” de la Iași, desfășurat între 26 noiembrie și 6 decembrie, Asociația Produs de Cluj este prezentă cu parteneri care expun articole de artizanat, respectiv costume populare și podoabe tradiționale lucrate de mână, produse apicole, turtă dulce și ciocolată de casă, precum și lavandă și produse din această plantă. Lor li se adaugă producători de zacuscă tradițională, ori de dulcețuri, gemuri și siropuri naturale.

Manifestarea expozițională de la Pallas Mall Iași încheie sezonul târgurilor desfășurate de Consiliul Județean Cluj în 2021 sub brandul Produs de Cluj.

Comenteaza