Tariful ridicat al unei firme de taximetrie, motiv de bătaie VIDEO

Tariful ridicat al unei firme de taximetrie, motiv de bătaie VIDEO
Tariful ridicat al unei firme de taximetrie, motiv de bătaie între un client şi şofer. Clientul spune că a fost luat la pumni de taximetrist, după ce s-a plâns că trebuie să plătească prea mult pentru o cursă. Şoferul recunoaşte disputa verbală despre tarif, însă susţine că el a fost lovit primul. Poliţia a demarat o anchetă pentru a lămuri situaţia.

Conflictul a avut loc azi noapte, în cartierul Mănăştur. Clientul taximetristului spune că a observat diferenţa de un leu la kilometru faţă de alte firme pe parcursul drumului.

"Diferenta de tarif pe care eu am sesizat-o cu dificultate caci si ceasul era orientat catre dansul, era intre scaune catre sofer, am observat tariful si l-am intrebat ce tarif practica si de ce. A explicat ca este de la Student Taxi si ca eu trebuia sa citesc tariful inainte sa urc in masina. Data fiind ora am acceptat sa merg mai depatre", a spus clientul.

Odată ajuns la destinaţie, tânărul susţine că a fost luat la pumni de către taximetrist.

Tânărul a primit certificat medico-legal din care rezultă că are nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale. La IML a venit şi taximetristul, care susţine că el a fost lovit primul. Acesta a primit o zi de îngrijiri medicale.

"Mi-a fost frica pentru viata mea pentru ca nu stiam ce are la el. Sa nu aiba arma alba, nu l-am vazut in viata mea. M-am dat jos prin spate, m-a luat de guler, ne-am trântit pe jos şi asta a fost tot. Mi-a spus ca eu sunt hot si ca vreau sa-l jecmanesc", a spus Paul Costin, taximetrist.

Taximetristul spune că a practicat tariful legal. Informaţia este confirmată de Primărie.

"Primaria Cluj-Napoca a aprobat tarife maximale pe timp de zi si noapte, e vorba de 2 lei km ziua si 3 lei nopatea, firma student taxi practica 1,99 si 2,99 nopatea, deci se afla in legalitate", a spus un reprezentant al Primariei Cluj.

Atât tânărul, cât şi taximetristul au chemat poliţia la faţa locului.

"Politia a fost sesizata in nopatea de 29 spre 30 octombrie, in jurul orei 2, despre faptul ca a avut loc o altercatie. In acest moment politia cerceteaza imprejurarile in care a avut loc incidentul", a declarat Adriana Vornicu, purtator de cuvant al IPJ Cluj.

Clientul este hotărât să-l acţioneze în judecată pe taximetrist pentru agresiune şi să ceară daune.

Reporter: Alin Golban
Operator: Călin Fedeleş

Comenteaza