Tatăl copilului de 8 ani din Cluj găsit înjunghiat în maşina părintelui, internat la chirurgie toracică. A încercat să se sinucidă

Tatăl copilului de 8 ani din Cluj găsit înjunghiat în maşina părintelui, internat la chirurgie toracică. A încercat să se sinucidă

Tatăl copilului de 8 ani din Cluj, găsit mort la 3 zile după ce a fost dat dispărut, este internat la chirurgie toracică.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj, bărbatul, în vârstă de 46 de ani, e internat pe chirurgie toracică, în secţia de terapie intensivă.

Noaptea a fost consultat de o echipă multidisciplinară: chirurgie toracică, chirurgie cardio-vasculară, chirurgie generală şi chirurgie plastică.

„Este stabil hemodinamic şi respirator, urmând să fie ţinut sub observaţie. Se va asigura asistenţă medical chirurgicală, în funcţie de evoluţia sa”, a spus sursa citată.

Copilul de 8 ani din Cluj fusese dat dispărut de 3 zile când a fost găsit mort, înjunghiat în maşina tatălui său, într-un sat din zona oraşului Turda. Tatăl copilului era căutat şi a fost găsit ulterior în zona localităţii Filea de Jos, judeţul Cluj. Acesta şi-a tăiat venele când l-au găsit poliţiştii, dar viaţa sa a fost salvată.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza