Tatăl criminal, care și-a omorât copilul de 8 ani, urmează să fie externat

Tatăl criminal, care și-a omorât copilul de 8 ani, urmează să fie externat

Tacacs Gyorgy, bărbatul care și-a ucis copilul de doar 8 ani și apoi l-a plimbat mai multe zile cu mașina, urmează să fie externat și încarcerat.

 „Din punctul de vedere al traumei, evolutia e favorabilă. Transferul spre sistemul penitenciar va fi decis de catre organele abilitate, in functie de posibilitatile de ingrijire necesare, conform indicatiilor medicale", precizează conducerea SCJU.

Takacs Gyorgy, tatăl copilului găsit înjunghiat, a fost prins de polițiști în localitatea Filea. Acesta a fost dat dat în urmărire, fiind bănuit de uciderea copilului său de 8 ani, cu care a fost dat dispărut timp de trei zile. Copilul a fost găsit mort, înjunghiat în piept, în mașina bărbatului, care era parcată pe marginea drumului, între Lita și Petreștii de Jos. 

Takacs Gyorgy a fost internat după ce la momentul capturării prezenta răni pe brațe și piept, pe care și le-a provocat în încercarea de a se sinucide. 

Procurorii au stabilit că în seara de 25 iulie, bărbatul l-a lipsit de libertate pe fiul său, în vârstă de 8 ani, după care, în noaptea de 25 spre 26 iulie 2020, l-a omorât.

Etichete
Comenteaza