Tatăl criminal, care și-a omorât copilul de 8 ani, urmează să fie externat

Tatăl criminal, care și-a omorât copilul de 8 ani, urmează să fie externat

Tacacs Gyorgy, bărbatul care și-a ucis copilul de doar 8 ani și apoi l-a plimbat mai multe zile cu mașina, urmează să fie externat și încarcerat.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

 „Din punctul de vedere al traumei, evolutia e favorabilă. Transferul spre sistemul penitenciar va fi decis de catre organele abilitate, in functie de posibilitatile de ingrijire necesare, conform indicatiilor medicale", precizează conducerea SCJU.

Takacs Gyorgy, tatăl copilului găsit înjunghiat, a fost prins de polițiști în localitatea Filea. Acesta a fost dat dat în urmărire, fiind bănuit de uciderea copilului său de 8 ani, cu care a fost dat dispărut timp de trei zile. Copilul a fost găsit mort, înjunghiat în piept, în mașina bărbatului, care era parcată pe marginea drumului, între Lita și Petreștii de Jos. 

Takacs Gyorgy a fost internat după ce la momentul capturării prezenta răni pe brațe și piept, pe care și le-a provocat în încercarea de a se sinucide. 

Procurorii au stabilit că în seara de 25 iulie, bărbatul l-a lipsit de libertate pe fiul său, în vârstă de 8 ani, după care, în noaptea de 25 spre 26 iulie 2020, l-a omorât.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza