TAXI-DIALOG (II). ”Suntem mulți și suntem vocali. Suntem cu un nivel mai sus”

TAXI-DIALOG (II). ”Suntem mulți și suntem vocali. Suntem cu un nivel mai sus”
Taxi-dialog

La ceas de sărbătoare, vă propunem o campanie Zilele Clujului: ”Veștile rele circulă repede. De Zilele Clujului, poveștile bune circulă cu taxiul”. 

 

Pe acest taximetrist l-am întâlnit într-o zi lucrătoare. Omul ține la sărbători și la weekend-uri, nu le pierde la volanul mașinii de serviciu. A fost șofer de camion, dar s-a săturat de curse. Preferă confortul orașului, chiar dacă aglomerația îi mai scoate peri albi. Este mândru de Cluj și de clujeni, cum se poate observa și din dialogul nostru.

”- De sărbători, eu nu lucrez niciodată. Am lucrat de câteva ori de Revelion și de Untold și n-a meritat. Prefer să fiu liber si să mă bucur, ca toată lumea, mai ales vara, când se trezesc toate la viață.

- Așa aș face și eu.

- Până acum câțiva ani, vara era gol orașul, acum nu mai e nicio diferență. E vacanță la facultate, dar încep festivalurile și petrecerile: Jazz in the Park, Street Food, Zilele Maghiare, Zilele Clujului, TIFF, Untold. 

- Profităm de vară și iarna hibernăm. :) 

- Și iarna e mai bine la noi, să știți. Eu am fost șofer pe camion și am umblat în toată țara. În alte orașe, zăpada era până la glezne, la noi era uscat. Clujul e altfel, mai organizat. Cred că oamenii fac diferența. Suntem mulți și suntem vocali. Suntem cu un nivel mai sus”. 

Găsiți aceste dialoguri și pe pagina de Facebook Zilele Clujului 2018.

#clujdepoveste

 

Etichete
Comenteaza