Taximetrist, atacat de client în timpul cursei. "L-a tăiat cu lama pe față"

Taximetrist, atacat de client în timpul cursei. "L-a tăiat cu lama pe față"

Polițiștii caută o persoană care ar fi agresat un taximetrist în noaptea dinspre vineri spre sâmbătă pe DJ109 C, în localitatea clujeană Fizeşu Gherlii. 

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi prin apel 112 la miezul nopții de vineri spre sâmbătă cu privire la faptul că o persoană care desfăşura servicii de transport persoane în regim de taxi, ar fi fost agresată fizic în interiorul maşinii, cu un obiect înţepător, de o persoană care îi solicitase serviciile.

Potrivit celor relatate de apelant, incidentul ar fi avut loc pe DJ109 C, în localitatea Fizeşu Gherlii. Conducătorul autoturismului a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Ulterior incidentului, agresorul a părăsit autoturismul, iar pentru identificarea acestuia a fost constituită o echipă complexă de căutare, în cauză fiind efectuate verificări specifice pentru identificarea acestuia şi luarea măsurilor în consecinţă.

Conform unui mesaj postat pe un grup de Facebook, clientul ar fi a cerut să fie dus din Gherla spre Țaga, după care i-ar fi cerut taximetristului să oprească la intrare în Sântioana, moment în care "victima a fost atacată de client", care l-ar fi "tăiat cu lama pe față".

Comenteaza