Taximetrist, atacat de client în timpul cursei. "L-a tăiat cu lama pe față"

Taximetrist, atacat de client în timpul cursei. "L-a tăiat cu lama pe față"

Polițiștii caută o persoană care ar fi agresat un taximetrist în noaptea dinspre vineri spre sâmbătă pe DJ109 C, în localitatea clujeană Fizeşu Gherlii. 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi prin apel 112 la miezul nopții de vineri spre sâmbătă cu privire la faptul că o persoană care desfăşura servicii de transport persoane în regim de taxi, ar fi fost agresată fizic în interiorul maşinii, cu un obiect înţepător, de o persoană care îi solicitase serviciile.

Potrivit celor relatate de apelant, incidentul ar fi avut loc pe DJ109 C, în localitatea Fizeşu Gherlii. Conducătorul autoturismului a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Ulterior incidentului, agresorul a părăsit autoturismul, iar pentru identificarea acestuia a fost constituită o echipă complexă de căutare, în cauză fiind efectuate verificări specifice pentru identificarea acestuia şi luarea măsurilor în consecinţă.

Conform unui mesaj postat pe un grup de Facebook, clientul ar fi a cerut să fie dus din Gherla spre Țaga, după care i-ar fi cerut taximetristului să oprească la intrare în Sântioana, moment în care "victima a fost atacată de client", care l-ar fi "tăiat cu lama pe față".

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza