Taximetrist cu permis auto suspendat, prins de poliţişti în Mihai Viteazul

Taximetrist cu permis auto suspendat, prins de poliţişti în Mihai Viteazul
Un tânăr clujean, aflat la volanul unui taxi, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată" şi ,,fals privind identitatea".

În cursul zilei de marţi, tânărul a fost depistat de poliţiştii rutieri în Piaţa Mihai Viteazul din Cluj-Napoca, în timp ce desfăşura activităţi de taximetrie, deşi se afla în perioada în care exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. În momentul legitimării, tânărul ar fi încercat să inducă în eroare oamenii legii, prezentând date false privind identitatea sa.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată", faptă prevăzută şi pedepsită art. 86 alin. 2 din OUG 195/2002- republicată şi ,,fals privind identitatea", faptă prevăzută și pedepsită de art. 293 alin.1 cu aplicarea art. 33 lit. a și art. 37 lit. a din Codul Penal.

Etichete
Comenteaza