Taximetriştii de la Aeroport şi gară, taxaţi crunt de poliţişti. Ce amenzi s-au dat

Taximetriştii de la Aeroport şi gară, taxaţi crunt de poliţişti. Ce amenzi s-au dat
În general, ei sunt cei care taxează. Acum, situaţia s-a inversat. Taximetriştii care-şi desfăşoară activitatea în zona Aeroportului şi a Gării CFR au avut joi parte de o surpriză neplăcută.

Poliţiştii rutieri, cei locali şi cei din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca au efectuat joi o razie de amploare în zona Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" Cluj şi a Staţiei C.F.R. Cluj-Napoca, acţiunea lor vizând respectarea legislaţiei privind desfăşurarea activităţii de taximetrie şi rent-a-car cu asigurarea şoferului.

În urma controlului, au fost aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 8.500 lei."Conducătorii auto au fost sancţionaţi pentru opriri şi staționări neregulamentare pe carosabil, pentru lipsa documentelor, precum şi pentru expirarea valabilităţii atestatului profesional", au explicat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. 

Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut un permis de conducere pentru neacordare de prioritate unui pieton angajat regulamentar în traversarea unei treceri pentru pietoni din zona aeroportului.

 

 

Comenteaza